Scroll to top

Dark

Light

Dark

Light

Unde ne gasesti?
Soseaua Morarilor Nr. 2
Reper: in spatele depozitului de materi

Despre noi

DESCOPERA
SERVICE-UL NOSTRU!

Service-ul deschis in luna mai anul 2013 vine echipat la standardele actuale. Suntem situati intr-o fosta platforma industriala – fosta fabrica FRB – unde ocupam in acest moment o hala de peste 1500 m2.14 elevatoare dintre care 6 cu o capacitate de ridicare de 4 tone , o statie completa de vulcanizare si echilibrare roti , trei aparate profesionale de incarcare freon si diagnosticare instalatie AC, standuri de frana si geometrie computerizata, cele mai noi programe de testare si diagnosticare computerizata toate operate de personal calificat va stau la dispozitie 5 zile din 7 pentru a va rezolva cele mai complexe probleme care pot aparea la masina dvs.
Service-ul beneficiaza de autorizare RAR si poate presta toate opratiunile de mecanica si electrica auto autorizate de legile si reglementarile in vigoare. Garantia lucrarilor efectuate in service-ul nostru este de 3 luni calendaristice de la data efectuarii.

Zona speciala de asteptare clienti permite vizualizarea permanenta a interventiilor care se efectueaza asupra masinii iar daca doriti puteti sta in permanenta alaturi de masina dvs pe toata durata reparatiilor.

 

Atmosfera din SERVICE-UL GRUP REVIZIE ROMANIA

Servicii de calitate pentru masina ta

DEDICARE

Revizie Auto Electrice - experti în autoturisme

Revizie Auto Electrice este locul potrivit unde oferim servicii de calitate pentru masina ta!

INOVATIE

Suntem in pas cu ultimele tehnologii

Expertii de la Revizie Auto Electrice sunt pregatiti si echipati cu tehnologii de ultima generatie pentru toate tipurile de vehicule, pentru a le mentine intr-o stare perfecta de drum.

CONSULTANTA

Sfaturi personalizate si solutii dedicate

Fie ca ai nevoie de consultanta sau de servicii dedicate pentru masina ta, noi te putem ajuta.

PASIUNE PENTRU MUNCA

Suntem pasionati de meseria noastra

Masina ta este pe cele mai bune maini cand o aduci la Service Revizie Auto Electrice pentru intretinere si reparatie.

CINE SUNTEM?

REVIZIE AUTO ELECTRICE -
UN NOU DEPARTAMENT GRUP REVIZIE ROMANIA

Suntem Grup Revizie România!

In service-ul nostru poti efectua orice lucrare de mecanica sau electrica pentru orice autoturism , din orice generatie, cu orice tip de propulsor fie el termic , hibrid sau electric , SUV sau duba de mici dimensiuni.

Avem 13 puncte de lucru individuale , la care se adauga stand de geometrie computerizata de ultima generatie, stand de frane si servicii de vulcanizare si echilibrare roti.

Iti putem oferi si servicii de diagnoza computerizata pentru marea majoritate a autovehiculelor moderne. Ne poti contacta chiar si daca tot ce ai nevoie este un simplu sfat.

Te asteptam!

GRUP REVIZIE ROMÂNIA

UNDE NE MAI GĂSEȘTI?

Contact

Doresti informatii suplimentare?

Adresa
Soseaua Morarilor Nr. 2
Reper: in spatele depozitului de
materiale pentru mobilier Regency;

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență.