Scroll to top

Dark

Light

Dark

Light

Unde ne gasesti?
Soseaua Morarilor Nr. 2
Reper: in spatele depozitului de materi

Politică de confidențialitate

Definiții

EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE reprezinta CTG AUTO PARTS SRL, cu sediul in Soseaua Morarilor Nr. 2, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr, J40/11015/2012 si vand Codul Unic de Inregistrare 30712884, atribut fiscal RO.

SITE: pagina de Internet aparținând EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE, care se afla la adresa www.mustanggarage.ro, prin intermediul căreia utilizatorul are acces la informații privind serviciile si produsele oferite/asigurate in rețeaua magazinelor EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE .

UTILIZATOR: persoana care accesează site-ul si care a acceptat clauzele sectiunii Termeni si Conditii de utilizare, îndeplinind in acest sens toate cerințele procesului de înregistrare.

CLIENT : persoana care are un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

CONT : parte a Site-ului destinata Utilizatorului, securizata cu adresa de e-mail si parola acestuia, prin intermediul careia Clientul poate plasa comenzi.

COMANDA : document electronic prin care Clientul achizitioneaza produse si servicii de pe Site

Conținutul site-ului si dreptul de proprietate

2.1. Informațiile publicate pe site sunt informații de interes general despre EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE, produsele si serviciile pe care le comercializeaza si partenerii acestuia.

2.2. EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, respectiv asupra design-nului si continutului acestuia precum si asupra tuturor Mărcilor înregistrate de EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE si publicate pe site. Utilizatorul are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE, prevăzute de legislația in vigoare.

Limitarea răspunderii

3.1. EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE nu isi asuma raspunderea pentru prejudiciile create de eventuale erori, informații neactualizate sau imprecise publicate pe site, care nu se datorează culpei sale. Utilizatorii pot găsi informații detaliate in rețeaua magazinelor EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE. Orice problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris de catre utilizator.

3.2. Caracteristicile produselor sunt preluate de la producători/furnizori. Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificării caracteristicilor/design-ului, fără notificare prealabila din partea producătorului. EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE nu își asuma răspunderea pentru corectitudinea acestor informații.

3.3. Preturile produselor sunt informative si pot suferi modificări neanunțate. Totodata, preturile afișate pe site pot fi diferite de cele din rețeaua magazinelor EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE.

3.4. Promoțiile afisate pe site au valabilitatea specificata pe pagina de prezentare a produsului. In cazul in care nu se menționează o perioada de timp, acestea sunt valabile in limita stocului disponibil. La epuizarea stocului, EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemănătoare ca specificații tehnice si aspect cu produsul comandat initial.

3.5. Dupa livrare, EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE nu isi asuma raspunderea pentru daunele bunurilor si serviciilor sau pentru pierderea acestora.

3.6. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunța clientul in cel mai scurt timp.

3.7. EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării site-ului precum si pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe site.

3.8. EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie publicata pe site fara a anunta in prealabil.

Utilizarea site-ului

Comenzi

4.1. In urma inregistrarii unei comenzi, veti fi contactat de EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE in vederea confirmarii si stabilirii detaliilor de livrare. Ulterior, timpul estimativ de livrare este de 1-3 zile lucrătoare dar nu mai tarziu de 15 zile lucratoare.

4.2. In perioada sărbătorilor, a evenimentului Black Friday, precum si pe toata durata altor campanii desfasurate de EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE, procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura intre 7-10 zile lucrătoare, dar nu mai mult de 15 zile lucratoare.

4.3. Un produs la precomanda este un produs ce urmează sa fie lansat si poate fi achiziționat înainte de lansare. Produsele aflate la precomanda vor fi livrate in 1-3 zile lucrătoare din momentul intrării produsului in stocul EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE, dar nu mai tarziu de 15 zile.

Modalitati de plata

4.4. Modalitățile de plata pentru finalizarea unei comenzi online sunt : numerar la livrare, online cu card bancar, ordin de plata, plata în rate prin cardul de credit Avantaj (5 rate).

4.5. In cazul platilor online cu card bancar, înregistrarea plații nu garantează confirmarea si livrarea comenzii. In cazul in care comanda nu este confirmata (termenul pentru procesarea comenzii este de 48 ore) contravaloare va fi restituita in contul UTILIZATORULUI in cel mai scurt timp.

Livrare

4.7. Clientul are dreptul sa nu accepte bunurile livrate in cazul in care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate in pagina produsului. In acest caz, EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE isi asuma responsabilitatea aducerii produselor la conformitate. Eventualele reclamații privind deficientele estetice ale produselor vor fi comunicate in primele 48 ore de la momentul recepției produsului.

4.8. La achiziționarea oricarui produs, clientul va verifica integritatea si conținutul la momentul primirii acestuia. Orice reclamație ulterioara referitoare la lipsa codului de activare sau a cd-ului nu vor fi luate in considerare.

4.9. In cazul anularii comenzii, niciuna din partile implicate nu va pretinde/solicita daune.

Garantie

4.10. Produsele si serviciile comercializate de EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE sunt insotite de certificat de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare. Daca la momnetul livrarii se constata eventuala lipsa acestuia, clientul va face o sesizare.

4.11. Orice intervenție neautorizata asupra produsului livrat, duce implicit la pierderea garanției acestuia. In cazul produselor care prezinta specificatii pentru modalitati multiple de utilizare clientul se va adresa serviciului de asistenta tehnica menționat pe certificatul de garanție al produsului.

Retur

4.12. Conform OUG nr. 34/2014 UTILIZATORUL are posibilitatea de a se retrage din contractul de la distanta in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. In acest termen, produsul poate fi returnat, nefiind obligatoriu ca acesta sa fie in ambalajul original. Pentru aceasta se va completa formularul de retur pus la dispozitie in sectiunea Formular retur sau se va comunica intentia (declaratie neechivoca) de retur in orice alt mod (în scris – plic la poștă, prin e-mail, prin telefon, etc.). In procesul de retur, poate fi folosit orice serviciu de expeditie, cheltuielite de returnare fiind suportate de catre client in cazul caruia cumparatorul renunta la achizitionarea produsului in termen de 14 zile de la receptia produsului.

Protectia datelor cu caracter personal

5.1. Securitate. Se asigura standarde de securitate cu privire la prelucrarea Datelor cu caracter personal prin luarea si aplicarea tuturor masurilor tehnice si operationale adecvate in vederea protejarii informatiilor impotriva oricaror distrugeri accidentale sau ilegale, pierderi, modificari, dezvaluiri sau acces neautorizat si impotriva procesarii ilegale. În momentul completării datelor personale pe site, informațiile vor fi protejate atât offline cât și online. Acestea vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lăcățel.

5.2. Colectarea informatiilor. Se face prin diverse modalități si instrumente specifice precum: soft profesional de urmărire a traficului, aplicația de gestiune a newsletter-ului, salvarea in baze de date a diverselor formulare de contact completate pe site, chestionare online etc.

Utilizam adresele IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, a administra site-ul si a aduna informații demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop imbunatatirea experientei de navigare in SITE si publicarea unor informații cat mai relevante pentru interesul utilizatorilor.

5.3. Pastrarea si utilizarea informatiilor. Accesarea site-ului implica acceptul utilizatorului ca datele sale personale sa fie păstrate si prelucrate de EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE, acestea fiind tratate cu maxima seriozitate si confidentialitate, exclusiv in scopurile pentru care au fost colectate.

Scopurile prelucrării acestor date sunt: crearea si administrarea contului de utilizator pentru prelucrarea comenzilor, livrarea produselor comandate, informarea despre ofertele/promotiile/activitatile EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE, transmiterea de comunicari comerciale, transmiterea unor oferte pentru produsele complementare sau accesorii ale produselor cumparate, solicitarea de feedback/review legat de produsul/serviciul achizitionat, programe de fidelizare, crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, etc.

Exista zone in site care necesita înregistrare (vezi Înregistrare) sau abonare (vezi Newsletter). In cazul newsletter-ului, fiecare ediție/alerta conține si modalitatea de dezabonare. Odată accesata aceasta opțiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmări din partea utilizatorului. In funcție de tipul de înregistrare (creare cont site, abonare newsletter, aplicație formular online de creditare), pot fi solicitate date precum: nume, prenume, email, adresa, CNP, companie etc. Unele date solicitate sunt obligatorii pentru a putea furniza bunul sau serviciul de care utilizatorul este interesat.

EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE poate contacta telefonic sau pe email utilizatorul daca acesta, in timpul accesarii site-ului a furnizat date de identificare si contact. In momentul lansarii comenzii, clientul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonic sau electronic) si cu modul de operare al EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE .

Actualizarea, corectarea sau eliminarea informatiilor de indentificare ale utilizatorului poate fi realizata fie de pe pagina de înregistrare, fie prin intermediul formularului de contact http://ehybride.ro//contact/.

EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE poate dezvalui informatiile cu caracter personal unor firme din grup sau unor terti autorizati, cu care societatea a incheiat diverse contracte, toate acestea fiind validate de catre Departamentul Juridic si urmate de acorduri de confidentialitate (Non-Disclosure Agreement) si/sau acorduri de prelucrare a datelor cu caracter personal (DPA).

Partenerii EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE ofera produse si servicii complementare celor achizitionate din magazinele si de pe site-ul www.mustanggarage.ro. In baza acestor parteneriate clientul poate fi contactat de reprezentanti ai: EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE Service, Urgent Cargus SRL sau alt transportator subcontractat pentru livrarea comenzii, datele putand fi accesate si de catre societatile care presteaza servicii de (email) marketing, agentii publicitare, operatori de marketing direct care efectueaza diverse actiuni specifice agreate de EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE .

Utilizatorul va fi informat in legatura cu scopul actiunii pentru care a fost contactat si i se va solicita consimtamantul. Orice prelucrare a datelor cu caracter personal se va face cu respectarea Politicii privind protectia datelor cu caracter personal. Ulterior procesarii comenzilor si livrarii produselor, datele vor fi salvate tinand cont de termenele de pastrare conform legislatiei fiscale si comerciale, atat timp cat este necesar pentru protejarea drepturilor EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE. Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicata utilizatorilor astfel încât aceștia să fie întotdeauna informați.

să confirme dacă prelucrează sau nu date personale; acest lucru se face gratuit, o singură dată pe an;
să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;
să transmită datele cu caracter personal furnizate de catre utilizator, într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat în vederea transmiterii acestora altui operator;
să înceteze prelucrarea datelor cu cararcter personal

5.4. Notificari si actiuni. La cererea scrisă, datată și semnată a utilizatorului, expediată pe adresa EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE, acesta se obligă:

Cookies

Utilizatorul poate intra in contact cu un reprezentant EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE / administrator al paginii EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE de pe reteaua de socializare. Pentru solicitari legate de statusul comenzii, disponibilitatea stocurilor, caracteristici tehnice ale produselor, reclamatii, etc., utilizatorul va folosi numarul de telefon 0728.672.787 – apelabil din orice retea, din tara si din strainatate (tarif normal). In cazul datelor cu caracter personal, solicitarile scrise vor fi trimise catre office@mustangarage.ro sau la adresa EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE : Soseaua Morarilor Nr. 2, Bucuresti.

Site-ul www.mustanggarage.ro folosește cookie-uri, acestea fiind date stocate pe dispozitivul folosit de utilizator, conținând informații despre acesta. Prin folosirea mecanismului de tip cookie, vor fi monitorizate și segmentate interesele utilizatorilor față de anumite zone sau aplicații ale site-ului, fapt care ulterior permite EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE îmbunătățirea experienței de navigare, introducerea unui conținut relevant pentru utilizator.

Cookies care, din punct de vedere tehnic, nu sunt obligatorii a fi stocate pe terminalul utilizatorului, vor fi folosite doar dacă acesta își exprimă consimțămantul expres și neechivoc în legatură cu mecanismul, prin bifarea categoriilor prezentate. Consimțămantul poate fi retras în orice moment prin modificarea setărilor aferente browser-ului utilizat, în conformitate cu Politica de Cookies.

Link-uri

Temeiul juridic al acestei actiuni este reprezentat de interesul legitim de a oferi permanent servicii imbunatatite untilizatorilor site-ului EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE .

Acest site conține link-uri către alte site-uri. Pagina utilizeaza „plugin-uri” de la operatorii de retele sociale (ex. www.facebook.com) pentru a face legatura intre site-ul http://ehybride.ro//contact/ si pagina oficiala a companiei deschisa pe Facebook https://www.facebook.com/reviziehibridesielectrice). Nu sunt colectate/stocate datele personale ale utilizator prin intermediul plugin-urior.

EHYBRIDE SERVICE REVIZIE ELECTRICE nu este responsabil de politica de confidențialitate practicată de aceste site-uri. Normele expuse in acest text se aplica doar in cazul datelor colectate pe acest site.

Litigiile

Relatiile contractuale dintre parti vor fi guvernate de legea romana. Litigiile care nu vor putea fi rezolvate pe cale amiabila, vor fi inaintate spre solutionare instantelor romane de drept comun.

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență.