Scroll to top

Dark

Light

Dark

Light

Unde ne gasesti?
Soseaua Morarilor Nr. 2
Reper: in spatele depozitului de materi

Serviciile noastre

Revizie Auto Electrice - experti în autoturisme

Oferim servicii de calitate pentru masina ta

Fie ca ai nevoie de consultanta sau de servicii dedicate pentru masina ta, noi iti putem oferi un pachet complet ce beneficiaza de expertiza unica GRUP REVIZIE ROMANIA. Oferim urmatoarele servicii:

— Manopera auto
— Servicii de diagnoza
— Verificari auto

LISTA TARIFE REVIZIE AUTO ELECTRICE

DESCOPERA
SERVICE-UL NOSTRU!

Service-ul deschis in luna mai anul 2013 vine echipat la standardele actuale. Suntem situati intr-o fosta platforma industriala – fosta fabrica FRB – unde ocupam in acest moment o hala de peste 1500 m2.14 elevatoare dintre care 6 cu o capacitate de ridicare de 4 tone , o statie completa de vulcanizare si echilibrare roti , trei aparate profesionale de incarcare freon si diagnosticare instalatie AC, standuri de frana si geometrie computerizata, cele mai noi programe de testare si diagnosticare computerizata toate operate de personal calificat va stau la dispozitie 5 zile din 7 pentru a va rezolva cele mai complexe probleme care pot aparea la masina dvs.
Service-ul beneficiaza de autorizare RAR si poate presta toate opratiunile de mecanica si electrica auto autorizate de legile si reglementarile in vigoare. Garantia lucrarilor efectuate in service-ul nostru este de 3 luni calendaristice de la data efectuarii.

Zona speciala de asteptare clienti permite vizualizarea permanenta a interventiilor care se efectueaza asupra masinii iar daca doriti puteti sta in permanenta alaturi de masina dvs pe toata durata reparatiilor.

 

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență.